Kraamzorg Uithoorn

De beste start voor jou en je kindje? Dat is waar New Chapter Kraamzorg graag aan bijdraagt. Een baby verwelkomen in je leven is een unieke ervaring die gepaard gaat met ups en downs. Bij dit nieuwe hoofdstuk in je leven staat New Chapter voor je klaar en doen we er alles aan om deze ervaring zo mooi mogelijk te maken.

Onze professionele kraamverzorgers zijn ervaren en betrokken bij het hele gezin, er is aandacht voor kind, moeder én vader. Welke achtergrond of geloofsovertuiging jullie gezin ook heeft, iedereen is welkom bij New Chapter en we passen onze hulp aan elke persoonlijke situatie aan.

Kraamzorg Uithoorn

New Chapter Kraamzorg Uithoorn

Wij begrijpen wat voor ingrijpende verandering het is om een baby te mogen verwelkomen en de daarbij komende struggles die voor beide ouders anders kunnen zijn. Wij kijken dan ook naar de individuele behoeften binnen het gezin en ondersteunen jullie daar waar het nodig is. We geven voorlichting en stellen ouders gerust om zo zelfverzekerd en zelfstandig de babytijd door te komen.

Je kunt bij ons terecht met al je vragen en zorgen, voor ons is niets te gek. Ben je op zoek naar kraamzorg in Uithoorn? Neem contact op met New Chapter en wij zorgen ervoor dat je vol vertrouwen zowel de kraamtijd als de periode erna goed doorkomt.

Over New Chapter Kraamzorg

New Chapter Kraamzorg is een familiebedrijf en biedt sinds 2017 kraamhulp. De organisatie is opgezet door Hanna (moeder) en Gregory (zoon). Hanna richt zich voornamelijk op de organisatie rondom de nieuwe moeders en niet te vergeten de nieuwe vaders. Gregory richt zich meer op de bedrijfsvoering achter de schermen en de onlineomgeving van New Chapter. Samen staan we voor je klaar om jou als nieuwe ouder zo liefdevol en deskundig mogelijk te ondersteunen.

Door onze kleinschalige organisatie en korte lijntjes kunnen wij maatwerk bieden. We zijn altijd bezig met het verbeteren en ontwikkelen van onze service door feedback van ouders uit Uithoorn te implementeren om zo een nog betere kraamzorg te bieden aan toekomstige gezinnen. New Chapter heeft als doel om alle moms-to-be en dads-to-be te verwelkomen in het kraamhotel. Hier wordt hard aan gewerkt om dit in de toekomst mogelijk te maken.

Onze locaties


De kraamtijd met kraamzorg van New Chapter

Als nieuwe ouder komen er een heleboel nieuwe situaties op je af in de kraamtijd. Bij al die eerste keren is het prettig om een ervaren en professionele kraamhulp te hebben aan wie je al je vragen kunt stellen. Geloof ons maar, dat zijn er een heleboel. We geven je praktische tips zodat je als kersverse ouder zelfverzekerd voor je kindje kunt zorgen, ook in de weken na de kraamperiode. We helpen bijvoorbeeld bij het geven van borstvoeding of kunstvoeding.

Ook kunnen we een lactatiedeskundige voor je inschakelen, mocht het geven van borstvoeding niet goed lukken. Naast de praktische tips voeren we medische controles uit op je baby. Hierbij kijken we of je baby zich goed ontwikkelt tijdens de eerste dagen. Niet alleen controleren we je baby, ook mama wordt goed in de gaten gehouden tijdens de kraamweek.

We zorgen dat het herstel na de bevalling goed verloopt en daarnaast geven we advies over wat je kunt doen bij pijn of andere ongemakken, en welke rol de vader hierin kan spelen.

Zeker voor de moeders waarbij hun kindje via een keizersnee is geboren, is het extra fijn om hulp te krijgen aangezien je de eerste week je eigen kindje nog niet kunt tillen. Afgezien van de fysieke ongemakken die kunnen opspelen na de bevalling, spelen bij veel nieuwe moeders heftige emoties een rol in de kraamweek.

Kraamzorg voor het hele gezin

Er is in een korte tijd zoveel veranderd, wat zowel voor mama als papa kan zorgen voor de nodige emoties. Weet dat je bij New Chapter Kraamzorg Uithoorn in goede handen bent. Wij helpen jullie met onze ervaring en deskundigheid door deze prachtige, maar ook uitdagende levensfase heen.

Ook als je al één of meerdere kinderen hebt rondlopen, is professionele en ervaren kraamzorg van New Chapter van grote waarde. Een bevalling blijft een topprestatie waar je hoe dan ook van moet bijkomen. Hoe heerlijk is het dan dat je alle tijd kunt nemen om te herstellen terwijl de kraamhulp liefdevolle aandacht heeft voor het hele gezin.

Kraamzorg waar je wat aan hebt

New Chapter Kraamzorg zorgt voor de best mogelijke start van dit nieuwe hoofdstuk in jullie leven. We vinden het bij New Chapter belangrijk dat je je als ouder prettig voelt en met plezier voor je pasgeboren baby zorgt. Je kunt bij kraamzorg Uithoorn terecht met al je vragen en twijfels.

Daarnaast houden wij het welzijn van kind en moeder goed in de gaten. Mocht er toch iets aan de hand zijn, dan trekken wij tijdig aan de bel. We staan ouders, met welke culturele afkomst dan ook, bij in de kraamtijd. We geven jullie handvatten zodat jullie na afloop vertrouwen hebben in jullie vaardigheid als papa of mama en zelfverzekerd voor jullie kindje kunnen zorgen.