Kraamzorg Hoofddorp

Ben je er net achter gekomen dat je zwanger bent of sta je bijna op het punt om te bevallen? Regel dan snel de kraamzorg voor na de bevalling bij New Chapter Kraamzorg in Hoofddorp.

Of je nu voor de eerste keer gaat bevallen of al een ervaren moeder bent, het krijgen van kraamzorg is voor de meeste vrouwen, maar ook voor de vaders, zeer welkom. In die eerste tijd vlak na de bevalling komen er veel indrukken op je af en ben je vaak volledig geconcentreerd op je kindje. Hierdoor kom je lang niet altijd toe aan alle andere dagelijkse taken, zoals het huishouden en aandacht geven aan de rest van het gezin. En dan hebben we het nog niet eens over het slaaptekort dat je op kan breken. Hoe fijn is het dan als je professionele ondersteuning krijgt van een kraamverzorgende tijdens de opstartweek met je baby.

kraamzorg hoofddorp

Welkom bij New Chapter Kraamzorg in Hoofddorp

New Chapter biedt kraamzorg aan in de buurt van Hoofddorp. De organisatie is opgericht door moeder Hanna en zoon Gregory, een echt familiebedrijf dus. Waar Hanna zich met name bezighoudt met alles rondom de kraamzorg, zorgt Gregory er voornamelijk voor dat alle bedrijfstaken achter de schermen op rolletjes lopen, waaronder het creëren van de online omgeving.

Het voordeel van New Chapter Kraamzorg is dat het een kleinschalig bedrijf is. Hierdoor zijn de lijntjes binnen de organisatie kort en is het contact persoonlijk. Deel gerust al je zorgen en stel alle vragen die je hebt omtrent de kraamzorg aan het professionele team. Het is belangrijk dat je je als moeder op je gemak voelt en dat je de begeleiding krijgt die je nodig hebt. Voel je vertrouwd met New Chapter kraamzorg om al je wensen uit te spreken.

Wat je kunt verwachten van New Chapter Kraamzorg in Hoofddorp

Zeker als het de eerste keer is dat je gaat bevallen, weet je misschien nog niet precies wat je kunt verwachten van de periode na de bevalling. Je lichaam moet eerst bijkomen van de topprestatie die je hebt geleverd en is hard aan het werk om te herstellen. De kraamverzorgende helpt je bij het verzorgen van je baby en ondersteunt je met alle taken eromheen.

In de beginperiode heb je vaak zoveel vragen en kun je bovendien te maken krijgen met onzekerheden. Denk bijvoorbeeld aan het juist aanleggen van je kindje aan de borst of het happen naar de fles, de eerste keer in bad doen van je baby of het verschonen van de luier. Hoe fijn is het dan dat er iemand bij je thuis komt met ervaring aan wie je al je vragen kunt stellen.

Daarnaast zal de kraamverzorgende het herstel van de moeder goed in de gaten houden. Het is belangrijk dat de temperatuur regelmatig wordt opgemeten en dat er wordt gecontroleerd of de wond goed geneest. Ook wordt er gecheckt of je niet teveel bloed verliest. Mochten er dingen tijdens de kraamtijd niet lekker lopen dan zal de kraamverzorgende hier ook alert op zijn en actie ondernemen. Zo kan er tijdig extra hulp worden ingeschakeld, bijvoorbeeld in de vorm van een lactatiedeskundige die helpt met het verbeteren van het geven van borstvoeding.

kraamzorg hoofddorp
Kraamzorg Hoofddorp

Kraamzorg Hoofddorp voor het hele gezin

Niet alleen is de kraamverzorgende er voor de ondersteuning van de mama, maar ook voor de rest van het gezin. Vaders worden ook betrokken bij het uitvoeren van taken en leren hoe ze de moeder van hun baby het beste kunnen ondersteunen. Natuurlijk is de kraamverzorgende er om jullie als ouders heel veel nieuwe informatie en praktische zaken bij te brengen, maar ook zeker om zowel moeder als vader te ontlasten. Zo kun je als nieuwe ouder de kraamtijd ook gebruiken om even iets voor jezelf te doen, zoals uitgebreid douchen of buiten een frisse neus halen. Ondertussen kunnen jullie je als ouders even ontspannen terwijl je baby en eventuele andere kinderen in goede handen zijn.

Dankzij de kraamzorg van New Chapter in Hoofddorp wordt er goed voor het hele gezin gezorgd. Daarbij maakt de afkomst van het gezin niet uit, iedereen is welkom bij New Chapter Kraamzorg in Hoofddorp! Heb je vragen of twijfels omtrent de kraamzorg vanwege bepaalde persoonlijke culturele gebruiken, laat het ons vooral weten en samen komen we tot een oplossing.

Onbezorgd genieten van je kersverse baby

Of je nou natuurlijk gaat bevallen of via een keizersnee, de professionals van New Chapter Kraamzorg in Hoofddorp zullen ervoor zorgen dat je tijdens de kraamtijd volledig in de watten wordt gelegd. Houd er rekening mee dat de kraamperiode een heftige tijd kan zijn waarbij er allerlei verschillende soorten emoties op kunnen spelen, onder andere vanwege de hormonen en het slaapgebrek. Dit is heel normaal en de kraamverzorgende zal je hierbij zo goed mogelijk ondersteunen.

Mochten jij en je gezin tijdens of na de kraamtijd feedback hebben op de kraamzorg van New Chapter in Hoofddorp, laat het dan vooral weten. We staan open voor opmerkingen en zijn altijd bereid om de service te verbeteren. New Chapter Kraamzorg zal er alles aan doen om de start van het nieuwe hoofdstuk voor het hele gezin goed te laten verlopen.

Aanmelden voor kraamzorg Hoofddorp

Neem vrijblijvend contact op met New Chapter en stel ons al je vragen over de kraamzorg die je hebt en vertel ons over je wensen en behoeftes. Onze professionele kraamverzorgsters staan 24/7 klaar voor jou en je gezin om jullie van de beste adviezen en hulp te voorzien. Zo kun jij ontspannen en bijkomen van de bevalling en heb je alle tijd voor je pasgeboren kindje. Als je je bij ons aanmeldt, zullen we er alles aan doen om jou en je gezin de best mogelijke start te geven tijdens de kraamtijd.