Kraamzorg Haarlemmermeer

Als je zwanger bent, is het regelen van de kraamzorg belangrijk om te doen. Het wordt aangeraden om dit op tijd te regelen, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. De 14e week van de zwangerschap is een goede tijd om de kraamzorg aan te vragen. Ben je op zoek naar kraamzorg in de gemeente Haarlemmermeer? Dan ben je bij New Chapter Kraamzorg aan het juiste adres. Met een professioneel team aan kraamverzorgenden en een persoonlijke, betrokken werkwijze kunnen wij jou en je partner een fijne kraamtijd bezorgen. Meer weten over wat onze professionals in regio Haarlemmermeer voor jou kunnen betekenen? Wij geven je hieronder de nodige informatie!

Kraamzorg Haarlemmermeer

Waar leveren wij kraamzorg in de gemeente Haarlemmermeer?

Wanneer je woont in de gemeente Haarlemmermeer en op zoek bent naar professionele kraamzorg, dan zit je bij New Chapter Kraamzorg goed. Wij verzorgen kraamzorg in Haarlemmermeer en omgeving. Dankzij ons professionele team aan kraamverzorgenden zorgen wij ervoor dat jouw kraamtijd en die van jouw gezin zorgeloos verloopt.

Een intakegesprek voor kennismaken en verwachtingen

Om jou de best mogelijke kraamhulp te bieden, werken wij aan de hand van een persoonlijk intakegesprek. Dit vindt plaats rond de 32e week van de zwangerschap. In dit gesprek geven wij je de belangrijkste informatie en vragen we naar jouw wensen en je verwachtingen van ons. In het gesprek zullen we ook bespreken op hoeveel kraamuren je recht hebt en of je huis voldoet aan de Arbo-regelgeving. Op basis van dit gesprek kunnen wij er alles aan doen om maatwerk te leveren.

Onze locaties


Kleinschalige & vertrouwde kraamzorg

We vinden het belangrijk dat jij je gehoord voelt door ons en je prettig voelt bij de kraamverzorgende. Daarom zijn wij geen grootschalige, logge organisatie maar een warm en persoonlijk kraambureau. Samen zorgen we dat jij een zorgeloze kraamperiode beleeft.

Vertrouwd en kleinschalig

Jullie wensen staan centraal

Beoordeeld met een 9.8

Welke taken behoren tot het takenpakket van onze kraamverzorgenden?

Als je op zoek bent naar professionele kraamzorg, wil je natuurlijk weten wat je kunt verwachten. Bij New Chapter Kraamzorg doen wij er alles aan om een fijne, leerzame kraamtijd te realiseren. Diverse taken behoren tot ons takenpakket. Je kunt hierbij denken aan het helpen bij de verzorging van de baby. Het verschonen van luiers, hoe je kindje veilig kan slapen en badderen: het zijn taken waar wij graag de helpende hand bij bieden.

Maar ook het maken van flesvoeding en het helpen bij de borstvoeding zijn dingen waar wij bij kunnen helpen. De gezondheid van de baby wordt door ons goed in de gaten gehouden. Dit doen wij onder andere door te kijken naar de lichaamstemperatuur, of de baby goed poept en plast en/of de baby goed drinkt.

Niet alleen voor de verzorging van het kindje staan wij klaar, wij zijn er voor jullie als kersverse ouders. Onze kraamverzorgende houdt niet alleen de gezondheid van je kindje bij, maar ook van jou als moeder. Dit doen wij door de temperatuur van je lichaam bij te houden en te kijken naar de wondgenezing en het bloedverlies.

De beste kraamzorg voor papa

New Chapter Kraamzorg streeft ernaar om jullie hele gezin een fijne kraamtijd te geven. Wij houden de gezondheid van de baby en de moeder goed bij, maar ook de kersverse vader verdient voldoende aandacht in de kraamtijd.

Voor de vader kan het namelijk een hectische periode zijn. De komst van een baby en het herstel van je partner: het kan ook een hoop van jou als vader vragen. Daarom vinden wij het ook ontzettend belangrijk om naar jouw wensen te luisteren. Of je nu even rust nodig hebt of extra hulp nodig hebt bij een bepaalde taak: wij staan voor je klaar. Zo streven wij naar een fijne kraamtijd voor zowel de moeder als de vader.

Button

Geniet van de voordelen van New Chapter Kraamzorg

Waarom je zou moeten kiezen voor de kraamzorg van New Chapter Kraamzorg? Wij sommen wat voordelen voor je op:

  • Team van professionele en ervaren kraamverzorgenden
  • Kunnen ook aanwezig zijn bij de bevalling
  • Kleinschalig en vertrouwd
  • Persoonlijk intakegesprek
  • Multiculturele aanpak
  • Warm, persoonlijk en betrokken
  • Altijd maatwerk
  • Aandacht voor de baby, de moeder en de vader
  • Continu aan het ontwikkelen en professionaliseren

Kraamhulp van een ervaren, professioneel team

Wij hebben een team van ervaren, professionele kraamverzorgenden. Wij bieden kraamzorg in de omgeving van Amsterdam en Haarlemmermeer. Dankzij onze ervaring kunnen wij maatwerk bieden.

Een multiculturele aanpak vinden wij ook belangrijk, wij stemmen onze zorg af op jouw wensen. Als wij kraamzorg bieden, vragen wij altijd om feedback. Dit doen wij om ons continu verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Zo streven wij ernaar om de best mogelijke kraamzorg te bieden.

Wat klanten over ons zeggen

Cliënten beoordelen ons met een 9.8 op Zorgkaart Nederland

Meld je aan voor onze Kraamzorg

Voor kraamzorg in Haarlemmermeer zit je bij New Chapter Kraamzorg op de juiste plek. Wij zorgen ervoor dat de kraamperiode een warme en leerzame tijd wordt en dat jij en je partner na de kraamtijd in staat zijn om goed voor jullie kindje te zorgen. Als je enthousiast bent geworden over ons, neem dan snel contact met ons op. Aanmelden voor de kraamzorg in Haarlemmermeer kun je doen door ons inschrijfformulier op de website in te vullen of door telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 020 751 18 90. Heb je vragen? Dan kun je ons bellen of een mailtje sturen naar zorg@newchapter-kraamzorg.nl.