Kraamzorg Ouder-Amstel

Een nieuw hoofdstuk in je leven staat op het punt te beginnen. Het krijgen van een kind is een speciale ervaring die met ups en downs komt, of je nu voor het eerst ouder wordt of al papa of mama bent. New Chapter Kraamzorg Ouder-Amstel staat jou en je gezin bij in deze nieuwe periode vol eerste keren. Onze professionele kraamhulp is er om je in de watten te leggen en te controleren of alles goed gaat met de baby en het herstel van de mama. Je kunt bij onze ervaren kraamverzorgenden terecht met al je vragen en onzekerheden, ongeacht de achtergrond of geloofsovertuiging van het gezin.

We passen onze hulp aan elke persoonlijke situatie aan, want ieder gezin heeft andere behoeftes. Heftige emoties na de bevalling? Niets is voor ons te gek en samen zorgen we ervoor dat je een zorgeloze kraamperiode zult beleven. New Chapter is er voor moeder en kind, maar ook vader en eventuele andere kinderen krijgen bij ons liefdevolle aandacht. Wij helpen jou en je gezin op weg zodat jullie na de kraamtijd vol zelfvertrouwen voor jullie baby kunnen zorgen. Meld je nu aan bij New Chapter en maak kennis met onze vertrouwde en kleinschalige kraamzorg in Ouder-Amstel.

Kraamzorg Ouder-Amstel

Over New Chapter Kraamzorg Ouder-Amstel

New Chapter Kraamzorg is in 2017 opgezet door Hanna (moeder) en Gregory (zoon) en is een echt familiebedrijf. Hanna houdt zich voornamelijk bezig met de organisatie rondom de nieuwe moeders en niet te vergeten de nieuwe vaders in Ouder-Amstel. Gregory richt zich meer op de bedrijfsvoering achter de schermen en de online omgeving van New Chapter. In de loop van de jaren zijn er nieuwe professionele collega´s aan de New Chapter Familie toegevoegd.

We houden onze organisatie bewust kleinschalig, zodat we een persoonlijke band met het gezin kunnen houden. We vinden het belangrijk dat het gezin zich vertrouwd en gehoord voelt tijdens de kraamtijd. We vragen altijd actief naar feedback zodat we onze kraamzorg in Ouder-Amstel kunnen blijven verbeteren voor toekomstige gezinnen. Je kunt bij ons dan ook altijd terecht met alle opmerkingen over hoe jullie de kraamzorg hebben beleefd. Onze kraamverzorgenden zullen er alles aan doen om jou en je gezin een prettige kraamtijd en goede start van het nieuwe hoofdstuk in jullie leven te bezorgen.

De kraamtijd met kraamzorg van New Chapter

Eindelijk is je kindje er! Na de bevalling kan de kraamtijd beginnen. Zeker als je voor de eerste keer ouder bent geworden, kunnen alle nieuwe situaties behoorlijk overweldigend zijn. Denk bijvoorbeeld aan de eerste keer dat je baby in bad gaat. Hoe fijn is het dan als je hulp krijgt van een ervaren kraamverzorgende bij wie je terecht kunt met al je vragen en onzekerheden. Ze zal je voorlichting geven over het verschonen van luiers en hoe je ervoor zorgt dat je kindje veilig slaapt.

In deze new born fase is het belangrijk dat mama in alle rust kan herstellen van de bevalling. Hoe makkelijk of moeilijk de bevalling ook is geweest, het blijft een topprestatie waar het vrouwelijk lichaam zeker van moet bijkomen.

Onze locaties


Onze zorg

Onze professionele kraamverzorgsters zullen regelmatig een medische check doen om te kijken de moeder goed herstelt en/of er eventuele complicaties opspelen. We controleren of de wond goed geneest, het lichaam de juiste temperatuur heeft en we houden het bloedverlies in de gaten. We geven advies bij lichamelijke ongemakken en pijn. Daarnaast houden we natuurlijk ook de voortgang van de pasgeboren baby bij. We kijken of je baby goed drinkt, poept en plast, goed groeit en op temperatuur blijft.

De kraamverzorgende houdt alle gegevens bij in het digitaal zorgsoddier, zodat je dit er later nog eens bij kunt pakken. Mocht de ontwikkeling van je kindje niet gaan zoals verwacht, dan trekken we op tijd aan de bel en zorgen we ervoor dat je de juiste hulp krijgt. Mocht de borstvoeding bijvoorbeeld niet goed op gang komen, dan kunnen we een lactatiedeskundige voor je inschakelen.

Naast de praktische zorg is New Chapter er ook voor de mentale ondersteuning van zowel mama als papa. Door alle veranderingen, weinig slaap en hormonen kunnen emoties binnen het gezin soms hoog oplopen. Onze professionele kraamverzorgenden in Ouder-Amstel staan nergens van te kijken en voel je dan ook vertrouwd om alle struggles met ze te delen. Ze helpen je graag op weg en geven je handvatten zodat je vol zelfvertrouwen zowel de bijzondere en uitdagende kraamweek als de tijd erna door komt.

kraamzorg in de regio ouder amstel

Kraamzorg voor het hele gezin

New Chapter Kraamzorg biedt persoonlijke en professionele kraamzorg in Ouder-Amstel. We staan voor je klaar om je als nieuwe ouder zo liefdevol en deskundig mogelijk te ondersteunen in dit nieuwe hoofdstuk van jullie leven. Je kunt alle vragen stellen die je hebt en alle twijfels die er zijn met ons delen, niets is ons te gek.

Ongeacht de culturele afkomst van je gezin, passen we onze kraamzorg aan de persoonlijke behoeften van jouw familie aan. Samen zorgen we ervoor dat je de handvatten krijgt die jullie nodig hebben om je als mama of papa vol zelfvertrouwen en met plezier voor je baby kunt zorgen. Maak kennis met New Chapter en kies voor kraamzorg in Ouder-Amstel met liefdevolle aandacht voor het hele gezin.