Kraamzorg Diemen

Ben je zwanger en op zoek naar professionele en persoonlijke kraamzorg in Diemen? Dan ben je bij New Chapter Kraamzorg aan het juiste adres. We ondersteunen jou, je baby en de rest van de familie en leggen je in de watten zodat jij in alle rust bij kunt komen van de bevalling en kunt genieten van je pasgeboren kind. Heb je tijdens de kraamtijd vragen of onzekerheden? Stel ze gerust aan onze ervaren kraamverzorgenden, ze staan voor je klaar om je in dit nieuwe hoofdstuk op weg te helpen met je new born baby.

Natuurlijk houden we mama en baby goed in de gaten, maar we vergeten ook de papa en eventuele broertjes of zusjes niet. We geven praktische tips zodat jullie als gezin zelfverzekerd de kraamtijd en de periode erna doorkomen. Persoonlijke contact en dat jullie je als gezin gehoord voelen en vertrouwd voelen bij de kraamverzorgende is bij New Chapter heel belangrijk.

Kraamzorg Diemen

New Chapter Kraamzorg Diemen

Iedereen is welkom bij New Chapter, ongeacht je culturele achtergrond. Deel je persoonlijke wensen met ons en wij passen onze service aan jullie gezinssituatie aan. Samen zorgen we voor een zorgeloze kraamperiode en de best mogelijke start voor je baby. Meld je nu aan bij New Chapter in Diemen en maak kennis met onze professionele kraamzorg.

Over New Chapter Kraamzorg

New Chapter Kraamzorg is opgezet door Hanna (moeder) en Gregory (zoon). Het familiebedrijf biedt sinds 2017 kraamhulp aan in Diemen. Hanna richt zich met name op de organisatie rondom de nieuwe moeders en niet te vergeten de nieuwe vaders in Diemen. Gregory richt zich binnen New Chapter meer op de bedrijfsvoering achter de schermen en de onlineomgeving.

New Chapter is een kleinschalige organisatie waarbij persoonlijke contact en korte lijntjes belangrijk zijn. Zo zorgen we ervoor dat gezinnen zich vertrouwd voelen en dat we kraamzorg kunnen bieden, aangepast aan de persoonlijke behoeften per gezin. We vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons op zich gemak voelt, ongeacht je culturele achtergrond.

Laat ons weten wat je van onze service vindt, we zijn altijd bereid om onze kraamzorg te verbeteren voor toekomstige gezinnen. Het streven van New Chapter is om alle toekomstige moeders in het kraamhotel te verwelkomen. Momenteel werken we hard aan dit doel om alle plannen te realiseren.

Onze locaties


De kraamtijd met kraamzorg van New Chapter

De kraamtijd is een overweldigende periode waarin je als kersverse ouders met vele nieuwe situaties te maken krijgt. Denk aan je kindje voor het eerst in bad doen, luiers verschonen en voeden. Gelukkig staan jullie er als gezin niet alleen voor met de ervaren kraamverzorgenden van New Chapter. Wij ondersteunen tijdens de kraamperiode en geven praktische tips en handvaten zodat jullie als ouders zelfverzekerd en met plezier voor jullie kindje kunnen zorgen.

We doen medische controles om te kijken of je baby goed groeit, of hij of zij voldoende eet, plast en poept en of je baby op temperatuur blijft. Deze gegevens houden we allemaal bij in een digitaal zorgdossier, dat is handig om later terug te kunnen lezen. Daarnaast houden we ook de moeder in de gaten, voeren we medische checks uit en geven we advies wat te doen bij pijn of andere ongemakken.

Een bevalling is een hele prestatie en het lichaam heeft tijd nodig om hiervan te herstellen. We controleren of de wond goed geneest, of de lichaamstemperatuur op peil blijft en houden het bloedverlies in de gaten. Mocht er iets aan de hand zijn dan zullen we direct handelen en zorgen dat je de juiste hulp krijgt. We kunnen bijvoorbeeld een lactatiedeskundige inschakelen in het geval de borstvoeding niet goed op gang komt.

Houd er ook rekening mee dat door alle veranderingen, weinig slaap en hormonen er heftige emoties op kunnen spelen. Dit is volkomen normaal en onze ervaren kraamverzorgenden staan klaar om jullie hier doorheen te helpen. Indien je al één of meerdere kinderen hebt dan is het ook heel fijn om kraamzorg te hebben. Zo kan mama zich focussen op haar herstel en de baby terwijl de kraamverzorgende ondertussen liefdevolle aandacht geeft aan de andere broertjes of zusjes en papa ondersteunt. Geef je persoonlijke behoeften aan ons door en we passen onze hulp aan op jullie wensen.

Kraamzorg voor het hele gezin

New Chapter Kraamzorg in Diemen staat voor je klaar om jou en je gezin zo liefdevol en deskundig mogelijk te ondersteunen tijdens de prachtige en soms uitdagende kraamperiode. We geven praktische tips voor zowel mama als papa, zodat jullie tijdens en ook na de kraamtijd vol zelfvertrouwen voor jullie kindje kunnen zorgen. We controleren de ontwikkeling van jullie baby en houden het herstel van de mama in de gaten.

Je kunt bij ons terecht met al je vragen en onderzekerheden, niets is ons te gek. We vinden het bij New Chapter belangrijk dat je je als ouder prettig voelt en met plezier voor je pasgeboren baby zorgt. We staan ouders, met welke culturele afkomst dan ook, bij tijdens deze unieke ervaring en houden rekening met jullie persoonlijke wensen. Samen zorgen we voor de best mogelijke start voor jouw kindje. Maak kennis met New Chapter in Diemen en leer onze ervaren en deskundige kraamverzorgenden kennen.