Kraamzorg Badhoevedorp 

New Chapter Kraamzorg is er voor jou en je hele familie. Met de komst van een kleintje verandert er veel binnen het gezin. Natuurlijk heeft een newborn veel zorg nodig en zeker bij een eerste kind komt er veel op je af in de kraamtijd. Hoe fijn is het dan als je bijgestaan wordt door een professionele kraamverzorgende, terwijl jullie als gezin in alle rust kunnen wennen aan de nieuwe gezinssituatie. Maak kennis met New Chapter Kraamzorg Badhoevedorp, wij zijn er om jou en je gezin te ondersteunen met alles wat erbij komt kijken in kraamperiode. 

kraamzorg badhoevedorp

Over New Chapter Kraamzorg 

New Chapter Kraamzorg is een kleine familie organisatie, opgezet door moeder en zoon. Hanna houdt zich bezig met alles rondom de kraamzorg terwijl Gregory verantwoordelijk is voor de gang van zaken achter de schermen, zoals het verzorgen van de online omgeving. Bij New Chapter Kraamzorg in Badhoevedorp kun je een persoonlijke aanpak verwachten waarbij er veel waarde wordt gehecht aan professionaliteit. Dankzij de kleine omvang van de organisatie zijn de lijntjes kort en kan er snel geschakeld worden, waardoor jullie als gezin alle aandacht krijgen die jullie nodig hebben. 

Kraamzorg Badhoevedorp voor jou en je familie

Vanaf het moment dat je voor de eerste keer je kindje ontmoet, gaat er een nieuwe periode van start. Of je nou thuis of in het ziekenhuis bent bevallen, op een natuurlijke manier of met een keizersnee, een bevalling is een topprestatie waarvan iedere moeder moet bijkomen. Terwijl je lichamelijk aan het herstellen bent heeft je kindje zorg nodig. Dankzij New Chapter Kraamzorg ben je in goede handen. De kraamverzorgende is er niet alleen om je te helpen met het verzorgen van je baby, maar zal ook het herstel van de moeder in de gaten houden. 

Daarnaast ondersteunt de kraamverzorgende met het draaiende houden van het huishouden zodat beide ouders worden ontlast. Zo krijgt niet alleen de moeder, maar ook de vader de mogelijkheid om in alle rust aan de nieuwe gezinssituatie te wennen. Heb je al andere kids rondlopen of huisdieren? Geen probleem, ook zij krijgen aandacht van onze professionele kraamhulp. 

kraamzorg badhoevedorp

Aanmelden voor kraamzorg Hoofddorp

Iedereen is welkom bij New Chapter Kraamzorg in Badhoevedorp, ongeacht de persoonlijke achtergrond van het gezin, zoals nationaliteit of religie. We begrijpen dat ieder gezin uniek is en dat behoeften per persoon kunnen verschillen. Heeft u specifieke wensen, bespreek deze dan met ons. Wij zullen er alles aan doen om in alle behoeften te voorzien, zodat jullie als gezin onbezorgd van de kraamtijd kunnen genieten. Neem vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze professionele en persoonlijke kraamzorg in Badhoevedorp.