kraamzorg amstelveen

De beste kraamzorg in Amstelveen

Kraamzorg Amstelveen

Zwanger? Gefeliciteerd! Er staat je een spannende en speciale tijd te wachten. Tijdens de zwangerschap moet je namelijk niet alleen genieten van wat er in jouw buik groeit, maar zijn er ook veel dingen die je moet regelen. Één van de dingen die daarbij belangrijk is, is de kraamzorg in Amstelveen regelen. Je krijgt de hulp die je nodig hebt na jouw bevalling en kunt deze taak weer van jouw to-dolijstje strepen. Maar wat doet New Chapter Kraamzorg precies en waarom is het belangrijk om hier gebruik van te maken? Je leest het hieronder!

Alle hulp bij de verzorging met New Chapter Kraamzorg in Amstelveen

Voor zowel jou als jouw gezin kunnen de bevalling en kraamtijd een ingrijpende periode zijn. Een nieuw kind betekent namelijk ook weer veranderingen in huis. Vooral voor nieuwe ouders is het een hele omschakeling, maar ook als je al kinderen hebt, is het fijn om extra hulp te hebben. New Chapter Kraamzorg zorgt er dan voor dat jij in deze periode volledig ontzorgd wordt. Vanaf het moment van de bevalling begint de kraamperiode, waarbij de kraamzorg jou helpt bij de verzorging van jouw kind en het overnemen van bepaalde taken. De kraamweek zal daardoor een nog bijzondere periode zijn.

Dit kan kraamzorg Amstelveen voor jou betekenen

Bij kraamzorg in Amstelveen en omgeving gaat het er vooral om dat jij na jouw bevalling hulp krijgt bij de verzorging van jouw baby. Hierbij heeft de kraamverzorgende verschillende taken, die afhankelijk zijn van wat jij nodig hebt als nieuwe ouder. De professional controleert dagelijks de temperatuur van jouw kind en voert ook andere gezondheidschecks uit. Daarbij zal deze professional bij jou ook de temperatuur controleren en de hechtingen controleren. Ondersteuning bij het douchen of wassen behoort ook tot het takenpakket van de kraamverzorgende. Het is namelijk belangrijk dat de hygiëne gedurende de kraamtijd goed blijft.

Borstvoeding

Alles wat je wilt en moet weten over borstvoeding vind je hier. Waarom is het goed en hoe kunnen wij je helpen?

Borstvoeding geven moet prettig zijn voor moeder en kind, helaas is dit niet altijd het geval. het kan zijn dat de melkproductie niet goed op gang komt of dat je pijnlijke borsten hebt. Onze kraamverzorgende houdt goed in de gaten hoe de voeding verloopt en noteert alles in je kraamboekje.


De Kraamzorgperiode

Tijdens de kraamzorgperiode kun je er in sommige gevallen ook voor kiezen om een deel van de huishoudelijke taken over te laten nemen. Hierbij ligt het er wel aan hoeveel zorguren je aangaat. In bepaalde gevallen is hier namelijk niet genoeg tijd voor. De kraamverzorgende zal echter wel zorgen voor het ontbijt en de lunch. Daarnaast is er aandacht voor de hygiëne van het toilet, de slaapkamers van de moeder en het kind en de badkamer. Indien er tijd over blijft, kan de was worden gedaan en wordt er gestofzuigd. Heb je meer kinderen? Dan kan de kraamverzorgende hier soms ook extra zorg aan besteden.

Extra adviezen over de verzorging van de baby

Hoewel de kraamzorg in Amstelveen voornamelijk om de zorg voor jou en de baby gaat, kun je ook adviezen en tips vragen rondom de verzorging. Vooral als nieuwe moeder kunnen deze adviezen jou helpen en hierdoor meer zelfvertrouwen te krijgen als kersverse moeder. Zo helpt de kraamverzorgende jou met de baby in bad doen, het verschonen van de luier, het veilig opmaken van het babybedje en de voedingsmomenten. Een professional heeft veel kennis over borstvoeding, waardoor er ook een goede begeleiding is voor het opstarten. Liever geen borstvoeding? Dan kan de kraamverzorgende adviezen geven over goede voeding voor jouw baby. Zo heb je altijd de juiste verzorging en krijg je de beste ondersteuning en hulp bij de veranderingen.

Kleinschalige & vertrouwde kraamzorg

We vinden het belangrijk dat jij je gehoord voelt door ons en je prettig voelt bij de kraamverzorgende. Daarom zijn wij geen grootschalige, logge organisatie maar een warm en persoonlijk kraambureau. Samen zorgen we dat jij een zorgeloze kraamperiode beleeft.

Vertrouwd en kleinschalig

Jullie wensen staan centraal

Beoordeeld met een 9.8