Kraamzorg Amsterdam

Als je in verwachting bent, komt er een hoop op je af. Van het kindvriendelijk maken van je woning tot het regelen van kraamzorg: het zijn belangrijke stappen die je moet nemen als je binnenkort een kindje verwacht. Ben je op zoek naar Kraamzorg in Amsterdam? Bij New Chapter Kraamzorg zit je goed.

Wij helpen jou en je partner er graag bij om jullie een fantastische kraamtijd te geven. Wil je meer weten over wat je van ons kunt verwachten? Hieronder geven wij je wat belangrijke informatie. Voor vragen kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen, wij helpen je graag verder.

Schrijf je hier in

Een persoonlijke intake

Bij New Chapter Kraamzorg vinden wij een persoonlijke intake ontzettend belangrijk. Bij het intakegesprek kun je jouw wensen voor de bevalling en de kraamperiode aangeven, zodat wij hier goed rekening mee kunnen houden. We zullen dingen bespreken als waar je wilt bevallen, de baby uitzetlijst en verwachtingen die je hebt van een kraamverzorgende.

Tijdens de persoonlijke intake bespreken we ook of alles in je woning voldoet aan de Arbo-regelgeving en hoeveel uur kraamzorg je kunt krijgen. Het intakegesprek vindt plaats rond de 32e week van de zwangerschap. Wij voorzien jou en je partner van alle belangrijke informatie en beantwoorden alle vragen die jullie hebben. Jullie wensen staan bij onze persoonlijke intake centraal. Wij doen er ook alles aan om rekening te houden met eventuele wensen vanuit je cultuur.

Onze kraamzorg in Amsterdam

Uit welke cultuur je ook komt, wij van New Chapter Kraamzorg staan voor je klaar. Bij ons ben je aan het juiste adres voor goede kraamzorg in Amsterdam. Of je nu kraamzorg zoekt in het centrum van de stad of in de Jordaan: wij maken het mogelijk. Ons team in Amsterdam staat voor je klaar om jou en je partner vertrouwen te geven als kersverse ouders.

Hoe gaat onze kraamverzorgende te werk?

Onze kraamverzorgende komt acht dagen bij jou in huis. Ons doel is om jou als moeder, maar ook de vader een fantastische kraamtijd te geven. Dit doen wij door jullie van alles te leren over de verzorging van de baby. Van veilig slapen en luiers verschonen tot het helpen bij de borstvoeding of badderen: het hoort er allemaal bij. Het is belangrijk om hier meer over te weten te komen, want hier kun je als kersverse ouders veel van opsteken.

Naast het helpen bij de verzorging zorgt onze kraamverzorgende er ook voor dat de gezondheid van zowel jou als de baby gecontroleerd wordt. Dit doen wij door bij de moeder onder andere te kijken naar het herstel van de bevalling. Bij de baby is het belangrijk om te checken of hij of zij goed poept en plast, goed drinkt en de juiste temperatuur heeft. Wij maken gebruik van een groeiboekje waar dit soort dingen allemaal in genoteerd wordt.

Taken die onze kraamverzorgende ook op zich kan nemen, zijn de ondersteuning bij het bevallen, kraamvisite verwelkomen, lichte huishoudelijke taken oppakken en zorgen dat jij en de papa genoeg rust nemen. Allemaal met het doel om jou en je partner een fijne en leerzame kraamperiode te geven.

Waarom zou je kiezen voor New Chapter Kraamzorg?

Als je op zoek bent naar kraamzorg in Amsterdam, kun je kiezen uit verschillende organisaties. Maar waarom ben je juist bij New Chapter Kraamzorg aan het juiste adres?

Waarom zou je kiezen voor New Chapter Kraamzorg Amsterdam?

Als je op zoek bent naar kraamzorg in Amsterdam, kun je kiezen uit verschillende organisaties. Maar waarom ben je juist bij New Chapter Kraamzorg aan het juiste adres?

Hieronder sommen wij het voor je op:

  • Persoonlijk en betrokken
  • Team van professionele kraamverzorgenden
  • We leveren maatwerk
  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Aandacht voor de baby, de moeder en de vader
  • Continu aan het ontwikkelen en professionaliseren
  • Advies en ondersteuning voor én tijdens de kraamweek

Voor de baby, mama en papa

Onze kraamverzorgende is er niet alleen voor jouw baby en jou als moeder, maar ook voor de papa. Als vader komt er tenslotte ook een hoop op je af in de kraamperiode. Je bent net vader geworden, je partner is aan het herstellen van een bevalling en je moet jezelf focussen op de verzorging van de baby. Al met al kan het best wat hectisch worden. Geef daarom ook als vader goed aan wat je wensen zijn in de kraamtijd. Wij zijn er ook voor jou!

Het doel van New Chapter Kraamzorg

New Chapter Kraamzorg heeft als doel om jou en je partner een fijne kraamtijd te geven. Dit doen wij onder andere door adviezen te geven en te helpen bij de verzorging van jullie baby. Wij nemen je vragen en twijfels weg, zodat jij en je partner straks na de kraamtijd in staat zijn om goed voor de baby te zorgen. Wij streven ernaar om jou en je partner prettig te laten voelen in de kraamtijd. Geen vraag is te gek en onze professionele kraamverzorgenden doen er alles aan om jullie vertrouwen te geven. De kraamtijd is een hele bijzondere tijd in jullie leven en wij zullen jullie daar goed bij ondersteunen.

Wat klanten over ons zeggen

Cliënten beoordelen ons met een 9.8 op Zorgkaart Nederland

Aanmelden voor de kraamzorg in Amsterdam

Ben je enthousiast geworden over ons doel en onze werkwijze? Als je gebruik wilt maken van onze professionele kraamzorg, meld je dan snel aan. Dit kun je doen via het inschrijfformulier of door te bellen naar 020 751 18 90. Voor vragen staan wij uiteraard ook voor je klaar. Je kunt ons altijd even bellen of een mailtje sturen naar zorg@newchapter-kraamzorg.nl.