Kraamzorg Aalsmeer

New Chapter Kraamzorg heet je van harte welkom als je zwanger bent en op zoek bent naar goede kraamzorg in Aalsmeer en omstreken. Zwanger zijn, bevallen en de kraamtijd daarna, als kersverse moeder heb je genoeg aan je hoofd om te regelen voor jou en de baby. De kraamverzorgsters van New Chapter geven jou een goede ondersteuning zodat jij kunt bijkomen van de bevalling en kunt genieten van je pasgeboren baby.

We vinden het belangrijk dat het gehele gezin de aandacht krijgt die nodig is en dat we voldoen aan de individuele behoeften van de ouders. Heb je specifieke wensen voor de kraamzorg? Laat het ons gerust weten en samen zorgen we voor een onvergetelijke kraamtijd.

kraamzorg aalsmeer

New Chapter Kraamzorg Team

Het team van Kraamzorg Aalsmeer bestaat uit professionele KCKZ geregistreerde kraamverzorgsters die er alles aan doen om jou en je nieuwe gezinnetje een goede start te geven. Aangezien iedere moeder uniek is, zal de kraamzorg aan jouw specifieke behoeften worden aangepast. Onze kraamverzorgsters bieden je alle ondersteuning die je nodig hebt voor jou en je pasgeboren kindje.

Alle kraamverzorgsters zijn borstvoeding gecertificeerd en hebben dus veel kennis en ervaring over het voeden van baby´s, waardoor ze jou als mama extra kunnen ondersteunen bij het geven van borstvoeding. Het New Chapter team Aalsmeer is 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar voor kraamzorg en assistentie tijdens de bevalling. Ons team is werkzaam in Aalsmeer, Aalsmeerderburg, de Kwakel, Kudelstaart, Oude Meer en Rijsenhout.

Voorbereiding Kraamzorg

De kraamtijd kan voor veel moeders, en ook vaders, een hele intense periode zijn. Hoe fijn is het dan als je professionele hulp krijgt in deze tijd. Om de kraamtijd zo goed mogelijk te laten verlopen vernemen we graag wat je wensen en behoeften zijn voor deze tijd.

Meld je daarom uiterlijk vóór de zevende maand van je zwangerschap bij ons aan. Zo kunnen we in alle rust en zonder stress alles samen bespreken en kun je ons uitgebreid vragen stellen over alles wat je maar wilt weten over de kraamzorg.

Tijdens de Kraamzorg

Als je kindje eenmaal is geboren, ben je als gezin vaak toe aan een zorgeloze periode. Echter, het echte werk begint nu pas. De eerste dagen kunnen voor zowel moeders als vaders heel overweldigend voelen. Zeker bij een eerste baby is alles nieuw en moet je als kersverse ouder zoveel leren in een korte tijd. Hier kun je wel wat ondersteuning bij gebruiken.

Niet alleen nieuwe ouders, ook als je al kinderen rond hebt lopen kan de kraamtijd extra zwaar zijn omdat je de zorg hebt voor meerdere kids terwijl je lichaam aan het herstellen is van de bevalling. De kraamverzorgsters van New Chapter helpen je graag op weg bij het verzorgen van je kindje.

kraamzorg aalsmeer

Na de kraamtijd

Als het goed is zijn jullie als gezin nu helemaal klaar voor de post kraamtijd periode. Dankzij alle ondersteuning en adviezen van de kraamverzorgster heb je je baby steeds beter leren kennen en weet je beter zijn of haar behoeftes te herkennen. Moeders die gebruik hebben gemaakt van onze kraamzorg in Aalsmeer, geven over het algemeen aan heel veel steun te hebben gehad aan de kraamverzorgster.

Zo vonden moeders het niet alleen fijn dat hun baby hulp kreeg, maar ook hun andere familieleden en zelfs hun huisdieren. Hierdoor ervaren ouders vaak meer rust in de kraamtijd. Ze voelden zich erg verwend en kijken terug op een bijzondere periode. Ook ervaren moeders dat ze dankzij de kraamzorg in Aalsmeer meer vertrouwen hebben gekregen in het verzorgen van hun baby en zekerder van zichzelf zijn als ouder.

Het Kraamzorg proces

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het leren verschonen van de luier, het aanleggen van je kindje aan de borst en de eerste keer in bad na de bevalling. De kraamverzorgster is er niet alleen voor de directe zorg voor je kindje, maar kan ook helpen bij het onderhouden van het huishouden. Als ouder van een newborn heb je je handen vol en vaak geen tijd voor stofzuigen, afwassen of laat staan een maaltijd koken.

Met al deze huishoudelijke taken kan de kraamverzorgster een handje helpen zodat jullie als ouders meer tijd over houden voor jullie baby. Stapje voor stapje leer je je kindje steeds beter kennen en met alle vragen die je onderweg hebt, kun je terecht bij onze ervaren kraamverzorgsters. Wij zijn er voor je om je te adviseren en te ondersteunen. Ons doel is om jou, en je eventuele partner, zo goed op weg te helpen dat jullie je na de kraamtijd helemaal vertrouwd voelen om de zorg voor je baby zelf op te pakken.

Aanmelden voor kraamzorg Aalsmeer

Neem vrijblijvend contact op met New Chapter en stel ons al je vragen over de kraamzorg die je hebt en vertel ons over je wensen en behoeftes. Onze professionele kraamverzorgsters staan 24/7 klaar voor jou en je gezin om jullie van de beste adviezen en hulp te voorzien. Zo kun jij ontspannen en bijkomen van de bevalling en heb je alle tijd voor je pasgeboren kindje. Als je je bij ons aanmeldt, zullen we er alles aan doen om jou en je gezin de best mogelijke start te geven tijdens de kraamtijd.