Vacature kraamverzorgende Amsterdam en omgeving

Het gevoel van voldoening als je weggaat, wetende dat het gezin veilig en gelukkig is – dat is wat je als kraamverzorgende bij New Chapter Kraamzorg zult ervaren. Je levert een onmisbare bijdrage in de eerste levensdagen van een nieuwgeborene en biedt ondersteuning aan het hele gezin, zowel op medisch als sociaal en huishoudelijk gebied. Jouw werktijden? Die zijn net zo flexibel als jij.

Ga snel door:

Jouw rol

Als kraamverzorgende bij New Chapter Kraamzorg draag je bij aan de gezondheid en veiligheid van moeder en baby. Je biedt onmisbare basiszorg, registreert observaties digitaal en communiceert effectief met de verloskundige. Je sociale rol is even belangrijk: je biedt een luisterend oor, signaleert eventuele problemen en moedigt het zelfvertrouwen van de ouders aan. Daarnaast zorg je voor lichte huishoudelijke taken.

Wat deze rol uniek maakt? De intieme momenten die je deelt met nieuwe ouders. Of je nu de verloskundige bijstaat tijdens een bevalling of een vraag over borstvoeding beantwoordt, je bent een cruciale schakel in de zorg voor nieuwe gezinnen.

Wat wij bieden

Je zorgt voor nieuwe moeders en baby’s, dus zorgen wij voor jou. Dit is wat je kunt verwachten:

  • Een concurrerend maandsalaris, met prestatiebonussen die kunnen oplopen tot €23 per uur.
  • Een eindejaarsuitkering van 7,7%.
  • Een goede balans tussen werk en privé door flexibele contractvormen zoals het “mama rooster”, waarbij je werkt tijdens basisschooltijden, of de mogelijkheid om volledige zorg te bieden aan één gezin.
  • 140% toeslag voor werk tussen 20:00 en 07:00.
  • Reiskostenvergoeding of de mogelijkheid voor een leaseauto en tankpas.
  • Uitstekende pensioenvoorziening.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao kraamzorg.
  • Een gezellig en toegewijd team.
  • Volop mogelijkheden om je kennis te vergroten en je carrière te ontwikkelen, dankzij een breed scala aan opleidingen.

Over jou

Als kraamverzorgende bij New Chapter Kraamzorg ben je het gezicht van ons bedrijf. Jouw communicatie is duidelijk en empathisch, en je weet snel een band op te bouwen met gezinnen. Je bent afgestudeerd als kraamverzorgende, woont in of rond Amsterdam, en hebt een rijbewijs B (en bij voorkeur ook een auto). Je bent in staat om je observaties digitaal vast te leggen.

Waar je komt te werken

New Chapter Kraamzorg streeft ernaar elke nieuwe moeder zich zeker en comfortabel te laten voelen tijdens haar kraamtijd. We zijn een jong bedrijf, maar hebben een diepe passie voor wat we doen. Onze platte organisatiestructuur zorgt voor een open en dynamische werkomgeving, waar je de kans krijgt om te groeien en bij te dragen aan de best mogelijke zorg voor moeders en hun nieuwe baby’s.

Word deel van ons team en solliciteer direct!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan zijn wij net zo enthousiast om jou te ontmoeten! Kom jij ons team versterken en samen met ons een nieuw hoofdstuk in de levens van nieuwe ouders schrijven? Solliciteer dan direct! We kijken uit naar je sollicitatie en de mogelijkheid om een gesprek met je aan te gaan.