Kleinschalige & vertrouwde kraamzorg

We vinden het belangrijk dat jij je gehoord voelt door ons en je prettig voelt bij de kraamverzorgende. Daarom zijn wij geen grootschalige, logge organisatie maar een warm en persoonlijk kraambureau. Samen zorgen we dat jij een zorgeloze kraamperiode beleeft.

De beste start voor je kindje

Dit is waarom je kiest voor New Chapter Kraamzorg

New Chapter Kraamzorg is vertrouwd en kleinschalig. Onze ervaren kraamverzorgenden leggen jullie in de watten en nemen al je onzekerheden in die eerste dagen weg. Zo kan jij volop genieten van je baby.

  • Vertrouwd en kleinschalig
  • Altijd persoonlijk contact
  • Uitstekende begeleiding
  • Jouw wensen staan centraal
  • Voor spoed 24 / 7 bereikbaar
  • Beoordeeld met een 9.8

Wat klanten over ons zeggen

Cliënten beoordelen ons met een 9.8 op Zorgkaart Nederland

Kraamzorg voor het hele gezin

Onze kraamverzorgende is er voor het hele gezin, maar vooral voor jou en je kindje. Ze komt 8 dagen bij je thuis en leert jullie alles over de verzorging van je kindje zoals luiers verschonen, veilig slapen en badderen. Ze helpt jou om de borstvoeding op gang te helpen of geeft uitleg over het klaarmaken van flesvoeding. Daarnaast controleert ze de gezondheid van jou en je baby.

Borstvoeding

Alles wat je wilt en moet weten over borstvoeding vind je hier. Waarom is het goed en hoe kunnen wij je helpen?

Borstvoeding geven moet prettig zijn voor moeder en kind, helaas is dit niet altijd het geval. het kan zijn dat de melkproductie niet goed op gang komt of dat je pijnlijke borsten hebt. Onze kraamverzorgende houdt goed in de gaten hoe de voeding verloopt en noteert alles in je kraamboekje.


kraamzorg

Tips & adviezen

Als je een kindje krijgt komt er veel informatie op je af. Je hebt vast allerlei vragen en er zijn veel keuzes om te maken. Keuzes tijdens de zwangerschap, de bevalling en de eerste dagen met je pasgeboren baby. Wij delen graag onze beste tips voor je zwangerschap, bevalling en kraamperiode.