Kraamzorg Alkmaar

De beste kraamzorg in Alkmaar

Kraamzorg Alkmaar: begin jouw nieuwe hoofdstuk met de juiste kraamzorg

In alle rust genieten van jouw nieuwe gezin met ondersteuning van kraamzorg in Alkmaar. Bijgestaan worden door een professionele en lieve kraamverzorgende. New Chapter Kraamzorg Alkmaar is er voor je newborn, jou en de rest van je familie. We staan voor jou klaar in je kraamperiode en geven je ondersteuning met alles wat daar bij komt kijken. 

Tijdens de zwangerschap is het belangrijk om goed voor jezelf en je kindje te zorgen. 
Na de bevalling is dat niet anders. Het krijgen van goede postnatale zorg helpt om de ouders en het baby’tje zorgeloos en rustig te laten wennen aan elkaar. Maar New Chapter kraamzorg Alkmaar is meer dan vertroetelen en verzorgen. Onze ervaren en uitstekend opgeleide kraamverzorgenden houden een oogje op de gezondheid van jou en je pasgeboren kindje. 

Essentiele zorg voor mama, papa en de baby

New Chapter kraamzorg zorgt in heel Alkmaar dat newborns en hun ouders kunnen genieten van deze speciale periode. New Chapter kraamzorg Alkmaar maakt het verschil in de eerste weken na de bevalling.

  • Prenatale zorg helpt bij het tijdig opsporen van risicofactoren. Complicaties tijdens zwangerschap en bevalling kunnen worden voorkomen door te controleren op hoge bloeddruk, diabetes en infecties. 
  • Natuurlijk wordt door onze kraamverzorgenden voortdurend gelet op de groei en het welzijn van je baby. Door de gezondheid van je newborn in de gaten te houden, ontzorgen we jullie als kersverse ouders. Genieten is leuker dan piekeren! 
  • Goede borstvoedingsvoorlichting en -ondersteuning helpen jullie als ouders bij het geven van borstvoeding. Voor je baby levert dit allerlei gezondheidsvoordelen op. 
  • Complicaties als postpartum bloedingen en infecties kunnen worden voorkomen door professionele kraamzorg. Bij New Chapter kraamzorg Alkmaar helpen wij mama bij het herstel na de bevalling door te ondersteunen en je persoonlijk te verzorgen. 
  • Contact met ervaringsdeskundigen helpt om emotionele steun te bieden op een moment waar je dit nu eenmaal nodig hebt.  
  • Vertrouwen opbouwen in je eigen ouderschap hoeft niet in enkele dagen te gebeuren. Met de steun van New Chapter kraamzorg Alkmaar kun je jouw vaardigheden als ouder vergroten en vertrouwen ontwikkelen in jezelf én je partner. 

Borstvoeding

Alles wat je wilt en moet weten over borstvoeding vind je hier. Waarom is het goed en hoe kunnen wij je helpen?

Borstvoeding geven moet prettig zijn voor moeder en kind, helaas is dit niet altijd het geval. het kan zijn dat de melkproductie niet goed op gang komt of dat je pijnlijke borsten hebt. Onze kraamverzorgende houdt goed in de gaten hoe de voeding verloopt en noteert alles in je kraamboekje.


Kraamzorg Alkmaar

Kraamzorg Alkmaar: aandacht tijdens je kraamperiode

Jouw familie krijgt tijdens jouw kraamperiode alle aandacht van onze familie.  
Want New Chapter Kraamzorg Alkmaar is een échte familie. Door het leven kleinschalig aan te pakken zijn wij een vertrouwd gezicht, ook in jouw woning. New Chapter legt moeder en kind in de watten én is er ook voor de vaders. Wij zorgen voor uitstekende begeleiding. Jouw wensen staan altijd centraal en je kunt ons dan ook altijd bereiken voor spoedvragen en -situaties. De kersverse papa’s en mama’s die in hun kraamperiode genoten van onze aandacht beoordelen ons niet voor niets met een 9,8!  

De kraamzorgperiode

Tijdens de kraamzorgperiode kun je er in sommige gevallen ook voor kiezen om een deel van de huishoudelijke taken over te laten nemen. Hierbij ligt het er wel aan hoeveel zorguren je aangaat. In bepaalde gevallen is hier namelijk niet genoeg tijd voor. De kraamverzorgende zal echter wel zorgen voor het ontbijt en de lunch. Daarnaast is er aandacht voor de hygiëne van het toilet, de slaapkamers van de moeder en het kind en de badkamer. Indien er tijd over blijft, kan de was worden gedaan en wordt er gestofzuigd. Heb je meer kinderen? Dan kan de kraamverzorgende hier soms ook extra zorg aan besteden.

Kleinschalige & vertrouwde kraamzorg

We vinden het belangrijk dat jij je gehoord voelt door ons en je prettig voelt bij de kraamverzorgende. Daarom zijn wij geen grootschalige, logge organisatie maar een warm en persoonlijk kraambureau. Samen zorgen we dat jij een zorgeloze kraamperiode beleeft.

Vertrouwd en kleinschalig

Jullie wensen staan centraal

Beoordeeld met een 9.8